Overnachten tussen olijfbomen

Welkom in Minateda!

Zin om een paar dagen in het authentieke Spanje te vertoeven?
Vooral in het voorjaar, als de amandel en perzik bomen bloesem dragen. Of in het najaar, nog even wat extra lichturen maken voordat de winter de zon verstopt.
Castilla la Mancha biedt mogelijkheden om een zonder-strand vakantie te beleven. Hier wandelt, klimt, fiets of leest men een goed boek. Rust dus!

In een heuse olijfboomgaard, en aan de voet van een Archeologisch Park, El Tolmo de Minateda kunt u bij ons overnachten in een klein chalet.
Komt u zelf met caravan of camper, er is een verharde parkeerplaats met elektra.

De vulkaan in Cancarix /Agramon op 6 kilometer afstand is de moeite waard om te bezoeken. Een wandelroute rondom duurt 3 uur, met een picknick in de krater is dit een hele bijzondere ervaring. En wat denkt u van de Prehistorische grotschilderingen die zich op loopafstand van ons huis bevinden, wel een klim maar dan wordt u beloond.

Los Donceles is een natuurgebied dat zich kilometers ver uitstrekt en prachtige panoramische uitzichten biedt en ligt op 12 km afstand.

Wij wonen op slechts 2 km vanaf de snelweg in het kleine dorpje Minateda dat behoort tot de stad Hellin die op 7 km. afstand ligt. Daar zijn winkels, cafe’ s, restaurants en het museum waar de archeologische vondsten van El Tolmo tentoongesteld worden.
De provinciehoofdstad Albacete is 60 kilometer verderop.

Minateda; een plek voor de liefhebber van rust en natuur. En wilt u eens ervaren wat het is om olijven te plukken, dan kan dit bij ons eind december en in januari.

Ik zeg Hasta Luego !

Stuur me een mail:

pearsoncrista@gmail.com

of via facebook